Informacje

Poultry Insider, wydanie z 20 lipca 2020

Poultry Insider, wydanie z 20 lipca 2020

Jak wyglądała produkcja mięsa drobiowego w samym środku pandemii koronawirusa? Czy polskie drobiarstwo zwalnia czy przyspiesza? Odpowiedź na te pytania oraz szczegółowy obraz europejskiego potencjału produkcyjnego znajdą Państwo w najnowszym wydaniu Poultry Insidera.

Sektor jaj powinien zwrócić uwagę na tendencje w eksporcie z Polski. Być może w danych o wywozie z naszego kraju znajdują się odpowiedzi na wiele pytań, które w tych dniach stawiają sobie producenci i przetwórcy jaj?

W Poultry Insiderze, jak zwykle, próbujemy przewidzieć to, co może zdarzyć się w najbliższym czasie na rynku hurtowym jaj oraz w skupie żywca kurcząt rzeźnych. Nie zapominamy także o monitorowaniu rynków drobiarskich na świecie.

Zachęcamy do subskrypcji „Poultry Insider”! Więcej informacji na temat "PI" można znaleźć tutaj.