2020-07-20
Jak wyglądała produkcja mięsa drobiowego w samym środku pandemii koronawirusa? Czy polskie drobiarstwo zwalnia czy przyspiesza? Odpowiedź na te pytania oraz szczegółowy obraz europejskiego potencjału produkcyjnego znajdą Państwo w najnowszym wydaniu Poultry Insidera.
Sektor jaj powinien zwrócić uwagę na tendencje w eksporcie z Polski. Być może w danych o wywozie z naszego kraju znajdują się odpowiedzi na wiele pytań, które w tych dniach stawiają sobie producenci i przetwórcy jaj?
W Poultry Insiderze, jak zwykle, próbujemy przewidzieć to, co może zdarzyć się w najbliższym czasie na rynku hurtowym jaj oraz w skupie żywca kurcząt rzeźnych. Nie zapominamy także o monitorowaniu rynków drobiarskich na świecie.
Zachęcamy do subskrypcji „Poultry Insider”! Więcej informacji na temat "PI" można znaleźć tutaj.
Copyright © 2017 Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz w Poznaniu Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i realizacja zebu.pl