2023-03-20
Głównym tematem najnowszego wydania Poultry Insidera jest produkcja mięsa drobiowego w Polsce oraz w Unii Europejskiej (a także państwach ściśle współpracujących ze Wspólnotą). Przedstawiamy dokładne dane na tle porównywalnych okresów z trzech poprzednich lat. Analiza obejmuje mięso drobiowe ogółem, mięso brojlerów kurzych oraz mięso kaczek i indyków.
W naszym biuletynie analitycznym sporo miejsca poświęcamy doniesieniom drobiarskim ze świata.
Poultry Insider to także komentarze dotyczące bieżącej sytuacji rynkowej oraz wiele przydatnych tabel i wykresów.
Poultry Insider dostępny jest dla Członków Krajowej Izby Producentów Drobiu i Pasz oraz dla Subskrybentów.
Copyright © 2017 Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz w Poznaniu Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i realizacja zebu.pl