2019-09-09
Czy eksport proszku jajecznego zastępuje powoli eksport jaj w skorupkach? Czy polscy producenci jaj znaleźli tym samym sposób na utrzymanie dynamiki sprzedaży zagranicznej na stawiających coraz trudniejsze warunki rynkach zagranicznych? W odpowiedzi na te pytania powinna pomóc nasza analiza dotycząca polskiego eksportu proszku jajecznego, która stanowi temat wiodący w najnowszym wydaniu Poultry Insidera.
W bieżącym numerze znajdą Państwo ponadto dane dotyczące produkcji drobiu w Polsce i Europie, w podziale na najbardziej popularne gatunki ptaków. Po raz pierwszy w zestawieniach - oprócz informacji o masie produkowanego mięsa - znajdują się dane dotyczące ubojów w tysiącach sztuk.
Poultry Insider to także garść ważnych informacji branżowych ze świata, a także komentarze z rynków skupu żywca brojlerów kurzych oraz rynku pierwotnego jaj.
Zachęcamy do subskrypcji „Poultry Insider”! Więcej informacji na temat "PI" można znaleźć tutaj.
Copyright © 2017 Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz w Poznaniu Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i realizacja zebu.pl